Solidus Solutions

De naam Smurfit Kappa verdwijnt uit het straatbeeld in Groningen en Drenthe. De maker van massief en grafisch karton gaat verder als Solidus Solutions.

Personeel van de HR Groep in Leek heeft afgelopen week alle interne naamborden en gevelaanduidigen met Smurfit Kappa erop vervangen door borden met de nieuwe naam. De naamswijziging is in acht vestigingen van Solidus doorgevoerd. De fabrikant heeft in het Noorden vijf fabrieken: in Hoogkerk, Oude Pekela (twee), Coevorden en Bad Nieuweschans.

De fabrieken zijn in april door de Ierse multinational Smurfit Kappa Group verkocht aan de Duitse investeringsmaatschappij Aurelius.

Smurfit Kappa heeft een enorme hoeveelheid specifieke kennis over verpakkingen, verpakken en verpakkingsmachines. Deze kennis stellen zij ter beschikking aan haar klanten.
In elk marktsegment en voor elke productgroep heeft Smurfit Kappa bedrijven met specifieke kennis en ervaring.

Daarom biedt Smurfit Kappa groep, de unieke combinatie van lokale service en klantfocus van de bedrijven én de toegang tot een netwerk van specialisten in de Benelux, Europa en Latijns-Amerika. Hierdoor wordt er altijd een oplossing gevonden die de klant het beste past.

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?