Flevo Rubber Compounding

Als specialist op het gebied van ontwikkeling, productie en toepassingen van klantspecifieke rubber mengsels in verschillende leveringsvormen, neemt FRC al zo’n 40 jaar een centrale plaats in binnen de Europese markt van rubberproducenten en – leveranciers.

Vernieuwd luchtverdeelsysteem in productiekeuken Amsterdam RAI

Mengsels die zowel standaard als klantspecifiek aan een breed en gevarieerd klantensegment in de rubberverwerkende industrie geleverd worden, zoals de (land- en machine)bouw, de automobielindustrie, weg- en waterbouw, defensie en technische productie- en assemblagebedrijven.

Toegewijde medewerkers werken nauw samen met de klanten om te zorgen dat de wens voortdurend optimaal word ingevuld én bijgesteld waar nodig. Door onze voortdurende aandacht voor onderzoek, ontwikkeling en productie heeftc men de groei ook in de 21e eeuw kunnen voortzetten. Hierbij maakt men maximaal gebruik van de mogelijkheden die de diverse productiemethodes bieden.

Case Klimakon Systems B.V. : Ventilatie

Probleemstelling:

Bij de productie kwam veel warmte vrij, deze warmte bleef in de hal hangen. Klimakon Systems heeft een natuurlijke-ventilatie installatie aangebracht in het dak d.m.v. een aantal ventilatieluiken welke door Klimakon Systems BV ontworpen en geproduceerd zijn. Deze zorgen voor een natuurlijke afvoer van de warme lucht en een prettig binnenklimaat

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?