Service en onderhoud

Alles altijd in goede staat!

Zijn uw technische installaties
toe aan onderhoud?

Maar heeft u geen idee hoe of door wie? Klimakon Systems BV helpt u graag met het uitvoeren van onderhoud aan uw installaties. 

Werkende systemen worden vuil en slijten, wat consequenties heeft voor de veilige en betrouwbare werking. Periodiek onderhoud voorkomt dit en zorgt o.a. voor een langere levensduur en beperkt het aantal storingen.

Wij plegen onderhoud volgens de laatste NEN voorschriften en zijn KIWA-NCP gecertificeerd Onderhoudsbedrijf Rookbeheersing. Daarnaast zijn wij VCA* en F-Gassen gecertificeerd.

Wij bieden een landelijke 24/7 storing service

Heeft u een serviceovereenkomst bij ons afgesloten dan staan onze  installatie- en onderhoudstechnici 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ze kijken ter plekke samen met u wat er moet gebeuren om de installatie geheel operationeel te houden en/of te repareren. 

Heeft u nog geen serviceovereenkomst dan wordt uw vraag ook adequaat behandeld en doen wij graag een opname op locatie waarna u van ons een onderhoudsaanbieding ontvangt.

Vakkundige monteurs

Onze monteurs zijn goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bij noviteiten zullen de monteurs middels de juiste informatie-flow hiervan op de hoogte worden gebracht.

Onderhoudsrapportage

U ontvangt jaarlijks een onderhoudsrapportage volgens de laatste NEN 2767, dé norm voor conditiemeting. Hierin staan alle installatiedelen voorzien van een conditiescore, hiermee heeft u een krachtige hulpmiddel om te sturen en te toetsen voor uw onderhoud en beheer. 

Vast aanspreekpunt

U wordt altijd bijgestaan door een vaste monteur die uw installatie tot in de puntjes kent.

Wij nemen desgevraagd het beheer van de technische installaties over

Wij zijn deskundig en gespecialiseerd

Door onze opgedane kennis en ervaring op het gebied van onderhoud en service, kunt u altijd rekenen op vakmanschap en optimaal genieten van onze diensten en service!

Als u het beheer van uw technische installaties toevertrouwt aan Klimakon Systems BV kunt u rekenen op:
service en onderhoud aan technische installaties
Zijn uw installaties toe aan een onderhoudsbeurt?