Lichtstraat

Bekijk het eens van de zonnige kant!

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat ofwel daglichtvoorziening, is een uitstekende oplossing voor de meeste bedrijfsruimten waar sprake is van weinig tot geen natuurlijke lichtinval. Een lichtstraat zorgt namelijk voor natuurlijk daglicht in daken, gevels en atriums.

Er zijn verschillende lichtstraten en koepel oplossingen. Er is altijd een oplossing die perfect aansluit op uw bedrijfspand en behoefte.

Reken op het professionele advies van de experts van Klimakon Systems BV bij het maken van de juiste keuze, een vakkundige plaatsing en het onderhoud.

Lichtstraat als onderdeel van RWA of natuurlijke ventilatie-installatie

Lichtstraten zijn uitermate geschikt om te combineren met uw RWA- of natuurlijke ventilatie-installatie. Door ons uitgebreide aanbod lichtstraten en luiken hebben wij altijd een geschikte oplossing voor uw wensen. 

Lichtstraten zorgen niet alleen voor een gezonde en prettige binnen omgeving maar kunnen ook bijdragen aan extra veiligheid op het dak door deze doorvalveilig uit te voeren.

 Klimakon Systems BV gaat graag met u in gesprek om te kijken naar een passende oplossing.

Uitvoering

Lichtstraten hebben een slagvaste, meerwandige polycarbonaat plaat. Er kan ook gekozen worden voor een energiebesparende oplossing. 

Door een breed scala van mogelijkheden, waaronder polycarbonaat van verschillende diktes en diverse uitvoeringen, is er altijd een oplossing die het beste past.

Kies voor lichtstraten van Klimakon Systems BV!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daglicht en hoe het ons beïnvloed!

Daglicht is goed voor de mens, hoe meer natuurlijk daglicht er bij een gebouw is geïnstalleerd hoe prettiger en gezonder je je voelt. 

Er zijn diverse onderzoeken geweest naar daglicht en hoe men dit ervaart. Al deze onderzoeken komen tot dezelfde conclusie: daglicht heeft een direct positief effect op onze gezondheid en productiviteit!

Uw bestaande lichtstraat laten renoveren?

Zijn uw polycarbonaatplaten verweerd of defect? 

Vaak zien wij dat de aluminium constructie van een lichtstraat nog prima in orde is maar dat de polycarbonaatplaten defect zijn. 

Wij kunnen dan in veel gevallen alleen de platen vervangen om kosten te besparen en er zo voor zorgen dat u toch weer jaren kunt genieten van daglicht in uw pand.

lichtstraat voor onderhoud lichstraat na onderhoud
Wilt u meer informatie over lichtstraten of lichtstraat renovatie?