Winkelcentrum Hogewal

De Hoge wal is compleet vernieuwd en zijn de werkzaamheden gereed. Een totaal nieuwe klantbeleving welke helemaal past bij de regio. Zo is er veelvuldig gebruik gemaakt van hout, wat warm aan doet. De entrees en de plafonds zijn verhoogd en vervangen, net als de vloer welke voorzien is van grote en mooie lichte tegels. Voeg daar de juiste verlichting aan toe en de klant heeft een totaal andere winkelbeleving.

Hierbij is duurzaamheid ook een belangrijk thema geweest. Zo is er gebruik gemaakt van extra isolatie, fsc goedgekeurd hout, (dimbare) ledverlichting en is het winkelcentrum gasloos gemaakt en zijn we over gegaan warmtepompen voor een aangenaam binnenklimaat, zowel in de winter als de zomer.

Natuurlijke (brand)ventilatie-installatie

In opdracht van Dulvast beheer heeft  Klimakon Systems BV een natuurlijke (brand)ventilatie-installatie geleverd bij het project “De Hoge Wal” aan Hogepad 1 te Rijssen. Dit bestond uit het leveren en monteren van 8 stuks Natuurlijke (brand) ventilatie-units, type Ventra. Tevens 1 stuks Persluchtbedieningskast en een koeldroger.

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?