Pon Dealer Groep

Pon Dealer Groep is gevestigd in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Dealer Autolease en universeel schadeherstelbedrijf ASCA bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten.

De circa 400 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om u optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Pon Dealer Groep is een zelfstandige werkmaatschappij binnen Pon Holdings BV. Pon Holdings BV is met bijna 11.000 medewerkers bij meer dan 350 vestigingen in 12 verschillende landen één van Nederlands grootste familiebedrijven.

Klimakon Systems BV. installeerde bij PON Dealer te Amersfoort een klimaatinstallatie welke zorgt voor een goede luchtspoeling waardoor de anders stilstaande lucht wordt ververst en de luchtkwaliteit in het magazijn wordt verbeterd.

Mocht u ook een dergelijke oplossing willen voor uw binnenklimaat neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, wij helpen u graag met een voor u op maat gemaakte oplossing welke past bij uw project.

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?