Hakvoort Professional

Waar u ook naar op zoek bent: in één van onze zes moderne showrooms in Nederland kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma. Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafelartikelen; hier vindt u alles voor de professionele gebruiker.

De showrooms van Hakvoort Professional behoren tot de grootste in haar soort met een grenzeloos en gevarieerd productassortiment. Onze adviseurs staan graag voor u klaar met degelijk advies. Indien u dat wenst kunt u ook een afspraak maken op uw eigen locatie. Met alle aandacht voor u en uw organisatie werken onze adviseurs uw ideeën en wensen vakkundig uit tot een concreet plan.

Vanzelfsprekend kunt u bij Hakvoort Professional altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij kopen groot in bij toonaangevende fabrikanten. Is een product niet standaard verkrijgbaar, dan ontwerpen en produceren wij het zelf. Alle benodigde know-how en expertise hebben wij hiervoor in eigen huis. Hierdoor leveren wij gegarandeerd een passende oplossing voor elk budget.

Laat u ook eens verrassen door de sfeermogelijkheden op onze afdeling met horecameubilair en projectmeubilair. Bij onze dochteronderneming Homint ervaart u wat styling, decor en verlichting kunnen doen voor uw interieur.

Klimakon Systems BV. verzorgt het onderhoud aan de RWA-installatie en diverse reparaties bij Hakvoort Professional te Emmeloord en Groningen.

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?