WSV Kunststoffen

WSV KUNSTSTOFFEN BV is opgericht door Hans Witjes, Fred Stulp en Piet Verkerk die met een groep enthousiaste medewerkers vanaf 1980 werkzaam zijn in het vervaardigen van kunststof maatproducten uit hoogwaardige halffabrikaten.

In 1994 betrokken wij het pand aan de Californiëdreef 10 te Utrecht, wat in 2003 is uitgebreid tot 1600 m2 vloeroppervlak voor productie, magazijn, kantoor en is gerenoveerd tot een modern en professioneel bedrijf. Een locatie in het midden van het land, mooi centraal gelegen met een goede bereikbaarheid.

WSV KUNSTSTOFFEN BV is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een toeleverancier voor het op maat leveren van een groot assortiment kunststof halffabrikaten en het vervaardigen van diverse eindproducten, dit naar grote tevredenheid van onze klanten.
 
Klimakon Systems BV. verzorgt al jaren naar volle tevredenheid het onderhoud en reparaties aan de RWA/BMI en koel installaties bij WSV Kunststoffen.
Brandpreventie

Brandpreventie

Rook-Warmte-Afvoer (RWA)
Bij brandventilatie worden rook-warmte-afvoer-units, samengevat als RWA-installatie, geplaatst in het dak van het gebouw.
Bij brandmelding, via rookmelders of handmelders, worden de kleppen van de units opengestuurd, waardoor de rook en warmte uit de ruimte afgevoerd worden.

Meer info
Onderhoud

Onderhoud

Klimakon Systems neemt desgevraagd het beheer van de technische installaties over. De voordelen voor u zijn:

Meer info
Koeltechniek

Koeltechniek

Klimakon Systems heeft een eigen divisie die gespecialiseerd is in koeltechniek. Deze divisie is uiteraard STEK-erkend.

Meer info
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Voor een optimale beheersing van uw bedrijfsklimaat bent u bij Klimakon Systems in goede handen.

Meer info
Daglichtvoorziening

Daglichtvoorziening

De toevoer van daglicht in bedrijfsruimten in daken en gevels door lichtstraten, lichtkoepels en glaskappen.

Meer info