Flevo Rubber Compounding

Flevo Rubber Compounding (FRC) staat garant voor kwaliteit. Als specialist op het gebied van ontwikkeling, productie en toepassingen van klantspecifieke rubber mengsels in verschillende leveringsvormen, neemt FRC al zo’n 40 jaar een centrale plaats in binnen de Europese markt van rubberproducenten en – leveranciers.

FRC levert maatwerk. Mengsels die zowel standaard als klantspecifiek aan een breed en gevarieerd klantensegment in de rubberverwerkende industrie geleverd worden, zoals de (land- en machine)bouw, de automobielindustrie, weg- en waterbouw, defensie en technische productie- en assemblagebedrijven. Toegewijde medewerkers werken nauw samen met de klanten om te zorgen dat de wens voortdurend optimaal word ingevuld én bijgesteld waar nodig. Door onze voortdurende aandacht voor onderzoek, ontwikkeling en productie heeftc men de groei ook in de 21e eeuw kunnen voortzetten. Hierbij maakt men maximaal gebruik van de mogelijkheden die de diverse productiemethodes bieden.

Case Klimakon Systems B.V. : Ventilatie

Probleemstelling:

Bij de productie kwam veel warmte vrij, deze warmte bleef in de hal hangen. Klimakon Systems heeft een natuurlijke-ventilatie installatie aangebracht in het dak d.m.v. een aantal ventilatieluiken welke door Klimakon Systems BV ontworpen en geproduceerd zijn. Deze zorgen voor een natuurlijke afvoer van de warme lucht en een prettig binnenklimaat


  

Brandpreventie

Brandpreventie

Rook-Warmte-Afvoer (RWA)
Bij brandventilatie worden rook-warmte-afvoer-units, samengevat als RWA-installatie, geplaatst in het dak van het gebouw.
Bij brandmelding, via rookmelders of handmelders, worden de kleppen van de units opengestuurd, waardoor de rook en warmte uit de ruimte afgevoerd worden.

Meer info
Onderhoud

Onderhoud

Klimakon Systems neemt desgevraagd het beheer van de technische installaties over. De voordelen voor u zijn:

Meer info
Koeltechniek

Koeltechniek

Klimakon Systems heeft een eigen divisie die gespecialiseerd is in koeltechniek. Deze divisie is uiteraard STEK-erkend.

Meer info
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Voor een optimale beheersing van uw bedrijfsklimaat bent u bij Klimakon Systems in goede handen.

Meer info
Daglichtvoorziening

Daglichtvoorziening

De toevoer van daglicht in bedrijfsruimten in daken en gevels door lichtstraten, lichtkoepels en glaskappen.

Meer info