Helvoet B.V. (Tilburg)

Leading edge technologie en structurele innovatie vormen de basis van al onze nieuwe ontwikkelingen en projecten.

Door gebruik te maken van de nieuwste materialen en technologieën stelt dit het bedrijf in staat om de systemen van de opdrachtgevers te optimaliseren. Gewichtsreductie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid kan alleen worden bereikt met “state of the art” investeringen in de nieuwste technologie en in de kennis van de werknemers. Hieronder treft onze branches waarin wij voornamelijk opereren.

Fields of Expertise :

Automotive

Food Tech

Health Tech

Industrial control

Helvoet B.V. in het nieuws:

Productielocatie Tilburg :

Klimakon Systems B.V. heeft voor het project koeling (vernieuwing/renovatie) van één van de productiehallen in Tilburg dit geheel mogen verzorgen.

Onze doelstelling is altijd om het vraagstuk van de opdrachtgever optimaal te beantwoorden en hiervoor de juiste combinatie van informatie vergaren, juist verwerken te gebruiken om zo optimaal advies te kunnen geven aan onze opdrachtgevers.

Wij streven altijd naar de beste oplossingen met het hoogte resultaat, daarom gingen wij graag met Helvoet B.V. in gesprek om te ervaren wat de wensen en behoeften van het project en de organisatie zijn alsmede te bestuderen hoe de huidige situatie zich verhoudt tot de gewenste situatie.

Van hieruit zijn wij verder gegaan en kon er door middel van deze goede samenwerking een advies op maat worden afgegeven met als doel een optimaal eindresultaat waarbij de wens van de Helvoet B.V. het start & eindpunt is.

De uitvoering geschiede middels de inzet van professionals. Zij bezitten te allen tijde de juiste kennis en kunde, maar ook de juiste competenties, vaardigheden en drijfveren.

In dit geval is er gekozen voor koeling middels o.a. het installeren van diverse rooftop units waarbij “vrije koeling” mogelijk is.
Ook nieuwe ravelingen, toevoer- en retour luchtkanalen, het aanpassen van verscheidene bestaande installatiedelen behoorden tot de werkzaamheden.
Kortom bent u van A t/m Z volledig ontzorgt.

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?