Hakvoort Professional

Hakvoort Professional richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Waar u ook naar op zoek bent: in één van onze zes moderne showrooms in Nederland kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma. Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafelartikelen; hier vindt u alles voor de professionele gebruiker.

De showrooms van Hakvoort Professional behoren tot de grootste in haar soort met een grenzeloos en gevarieerd productassortiment. Onze adviseurs staan graag voor u klaar met degelijk advies. Indien u dat wenst kunt u ook een afspraak maken op uw eigen locatie. Met alle aandacht voor u en uw organisatie werken onze adviseurs uw ideeën en wensen vakkundig uit tot een concreet plan. 
 
Vanzelfsprekend kunt u bij Hakvoort Professional altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij kopen groot in bij toonaangevende fabrikanten. Is een product niet standaard verkrijgbaar, dan ontwerpen en produceren wij het zelf. Alle benodigde know-how en expertise hebben wij hiervoor in eigen huis. Hierdoor leveren wij gegarandeerd een passende oplossing voor elk budget.
 
Laat u ook eens verrassen door de sfeermogelijkheden op onze afdeling met horecameubilair en projectmeubilair. Bij onze dochteronderneming Homint ervaart u wat styling, decor en verlichting kunnen doen voor uw interieur.
 
Klimakon Systems BV. verzorgt het onderhoud aan de RWA-installatie en diverse reparaties bij Hakvoort Professional te Emmeloord en Groningen. 
Brandpreventie

Brandpreventie

Rook-Warmte-Afvoer (RWA)
Bij brandventilatie worden rook-warmte-afvoer-units, samengevat als RWA-installatie, geplaatst in het dak van het gebouw.
Bij brandmelding, via rookmelders of handmelders, worden de kleppen van de units opengestuurd, waardoor de rook en warmte uit de ruimte afgevoerd worden.

Meer info
Onderhoud

Onderhoud

Klimakon Systems neemt desgevraagd het beheer van de technische installaties over. De voordelen voor u zijn:

Meer info
Koeltechniek

Koeltechniek

Klimakon Systems heeft een eigen divisie die gespecialiseerd is in koeltechniek. Deze divisie is uiteraard STEK-erkend.

Meer info
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Voor een optimale beheersing van uw bedrijfsklimaat bent u bij Klimakon Systems in goede handen.

Meer info
Daglichtvoorziening

Daglichtvoorziening

De toevoer van daglicht in bedrijfsruimten in daken en gevels door lichtstraten, lichtkoepels en glaskappen.

Meer info