Danielson Hardenberg

Danielson Europe is de partner en leverancier voor maatwerkoplossingen in Man-Machine-Interfaces (membraamschakelaars en industriële touchscreens) en Industrial Graphic Solutions (labels, barces, logo’s en beeldmerken).

De productie van Danielson Europe vindt plaats in Amersfoort, Hardenberg en Groot-Brittannië, waarbij de vestiging in Hardenberg volledig gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van de membraamschakelaars en industriële touchscreens.

Op de productielocatie in Hardenberg vindt de ontwikkeling en productie van de Man-Machine-Interfaces plaats. Deze productielocatie is voorzien van diverse stofvrije productieruimtes, een cleanroom en diverse kantoren en opslagruimten.

Klimakon Systems BV heeft voor de renovatie van de vestiging in Hardenberg een tweetal koudwatermachines en diverse koudwatercassettes geïnstalleerd.

Voor de renovatie van de cleanroom, waar de productie van de membraamschakelaars en touchscreens plaats vindt, heeft Klimakon Systems BV een koudwatermachine geïnstalleerd.

Naast de renovatie van de cleanroom zijn ook de bestaande aanliggende kantoren en opslagruimten voorzien van airconditioning.

Hiervoor heeft Klimakon Systems BV een koudwatermachine geïnstalleerd in combinatie met een zevental ventilatorconvectoren.

Voor Danielson zijn een productieruimte, een opslagruimte en 3 kantoren voorzien van een of meerdere units waarmee de airconditioning van de ruimtes verzorgd wordt.

Door toepassing van de koudwatermachines en de ventilatorconvectoren beschikt Danielson Europe over een optimaal geconditioneerde cleanroom, stabiele temperaturen in de opslagruimten en een aangename temperatuur in de diverse kantoren.

Wij hebben de oplossing voor uw klimaatbeheersing problemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?