Danielson Hardenberg

Klimaatbeheersing, koeling, installaties, service & onderhoud

 

Danielson Europe is de partner en leverancier voor maatwerkoplossingen in Man-Machine-Interfaces (membraamschakelaars en industriële touchscreens) en Industrial Graphic Solutions (labels, barces, logo’s en beeldmerken). 

 

De productie van Danielson Europe vindt plaats in Amersfoort, Hardenberg en Groot-Brittannië, waarbij de vestiging in Hardenberg volledig gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van de membraamschakelaars en industriële touchscreens. 

 

Productielocatie Hardenberg

Op de productielocatie in Hardenberg vindt de ontwikkeling en productie van de Man-Machine-Interfaces plaats. Deze productielocatie is voorzien van diverse stofvrije productieruimtes, een cleanroom en diverse kantoren en opslagruimten. klimakon Systems BV heeft voor de renovatie van de vestiging in Hardenberg een tweetal koudwatermachines en diverse koudwatercassettes geïnstalleerd. 

 

Renovatie Cleanroom

Voor de renovatie van de cleanroom, waar de productie van de membraamschakelaars en touchscreens plaats vindt, heeft Klimakon Systems BV een koudwatermachine geïnstalleerd. 

 

Airconditioning Kantoren & Opslagruimtes

Naast de renovatie van de cleanroom zijn ook de bestaande aanliggende kantoren en opslagruimten voorzien van airconditioning. Hiervoor heeft Klimakon Systems BV een koudwatermachine geïnstalleerd in combinatie met een zevental ventilatorconvectoren. 

 

Voor Danielson zijn een productieruimte, een opslagruimte en 3 kantoren voorzien van een of meerdere units waarmee de airconditioning van de ruimtes verzorgd wordt. 

 

Het resultaat voor Danielson Europe

Door toepassing van de koudwatermachines en de ventilatorconvectoren beschikt Danielson Europe over een optimaal geconditioneerde cleanroom, stabiele temperaturen in de opslagruimten en een aangename temperatuur in de diverse kantoren. 

Brandpreventie

Brandpreventie

Rook-Warmte-Afvoer (RWA)
Bij brandventilatie worden rook-warmte-afvoer-units, samengevat als RWA-installatie, geplaatst in het dak van het gebouw.
Bij brandmelding, via rookmelders of handmelders, worden de kleppen van de units opengestuurd, waardoor de rook en warmte uit de ruimte afgevoerd worden.

Meer info
Onderhoud

Onderhoud

Klimakon Systems neemt desgevraagd het beheer van de technische installaties over. De voordelen voor u zijn:

Meer info
Koeltechniek

Koeltechniek

Klimakon Systems heeft een eigen divisie die gespecialiseerd is in koeltechniek. Deze divisie is uiteraard STEK-erkend.

Meer info
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Voor een optimale beheersing van uw bedrijfsklimaat bent u bij Klimakon Systems in goede handen.

Meer info
Daglichtvoorziening

Daglichtvoorziening

De toevoer van daglicht in bedrijfsruimten in daken en gevels door lichtstraten, lichtkoepels en glaskappen.

Meer info