Solidus Solutions

(Voorheen Smurfit Kappa Solid Board)
 
Industriële ventilatie, advies, koelen, verwarmen, onderhoud   
 
 
De naam Smurfit Kappa verdwijnt uit het straatbeeld in Groningen en Drenthe. De maker van massief en grafisch karton gaat verder als Solidus Solutions.
Personeel van de HR Groep in Leek heeft afgelopen week alle interne naamborden en gevelaanduidigen met Smurfit Kappa erop vervangen door borden met de nieuwe naam. De naamswijziging is in acht vestigingen van Solidus doorgevoerd. De fabrikant heeft in het Noorden vijf fabrieken: in Hoogkerk, Oude Pekela (twee), Coevorden en Bad Nieuweschans.

De fabrieken zijn in april door de Ierse multinational Smurfit Kappa Group verkocht aan de Duitse investeringsmaatschappij Aurelius. 
 
 
Smurfit Kappa heeft een enorme hoeveelheid specifieke kennis over verpakkingen, verpakken en verpakkingsmachines. Deze kennis stellen zij ter beschikking aan haar klanten.
In elk marktsegment en voor elke productgroep heeft Smurfit Kappa bedrijven met specifieke kennis en ervaring. 
Daarom biedt Smurfit Kappa groep, de unieke combinatie van lokale service en klantfocus van de bedrijven én de toegang tot een netwerk van specialisten in de Benelux, Europa en Latijns-Amerika. Hierdoor wordt er altijd een oplossing gevonden die de klant het beste past. Klimakon Systems heeft een langdurige relatie als zakenpartner voor diverse vestigingen.

Brandpreventie

Brandpreventie

Rook-Warmte-Afvoer (RWA)
Bij brandventilatie worden rook-warmte-afvoer-units, samengevat als RWA-installatie, geplaatst in het dak van het gebouw.
Bij brandmelding, via rookmelders of handmelders, worden de kleppen van de units opengestuurd, waardoor de rook en warmte uit de ruimte afgevoerd worden.

Meer info
Onderhoud

Onderhoud

Klimakon Systems neemt desgevraagd het beheer van de technische installaties over. De voordelen voor u zijn:

Meer info
Koeltechniek

Koeltechniek

Klimakon Systems heeft een eigen divisie die gespecialiseerd is in koeltechniek. Deze divisie is uiteraard STEK-erkend.

Meer info
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Voor een optimale beheersing van uw bedrijfsklimaat bent u bij Klimakon Systems in goede handen.

Meer info
Daglichtvoorziening

Daglichtvoorziening

De toevoer van daglicht in bedrijfsruimten in daken en gevels door lichtstraten, lichtkoepels en glaskappen.

Meer info