Over ons

Klimakon Systems bv is in 1991 opgericht en heeft een vaste klantenkring waarmee jarenlange relaties bestaan. Deze relaties zijn gebaseerd op goede service, goede informatievoorziening en wederzijds vertrouwen.

Bij het onderdeel projecten vindt u een aantal relaties waarmee wij reeds jaren prettig samenwerken. Het is slechts een selectie uit ons relatiebestand waarmee wij ook onze brede expertise willen aangeven.

Van o.a. nieuw/verbouw tot service & onderhoud, van verwarming tot koeling, van Rook-en WarmteAfvoer (RWA) tot lichtstraten is Klimakon Systems BV de juiste keuze voor uw project.

Het ontzorgen van bedrijven staat bij ons hoog in het vaandel, wij maken gebruik van korte lijnen, u heeft altijd één punt van contact en altijd de juiste persoon zodat er geen ruis ontstaat en uw vragen/wensen altijd snel en adequaat worden behandeld.

Klimakon Systems BV staat voor u klaar en denkt graag met u mee zodat u altijd optimaal kunt genieten van onze diensten en service.

Geheel vrijblijvend maken wij graag voorstellen voor bedrijven om problemen op te lossen. Veelal worden bij klimaatinstallaties gebruik gemaakt van onze eigen productie faciliteit waardoor er een installatie aangeboden kan worden welke exact op de gewenste behoefte aansluit.

Tevens hebben wij een team uitstekende installatie,- en onderhoudstechnici die uw installaties kunnen optimaliseren c.q. onderhouden. 

Mocht u een project hebben waar wij u mee van dienst kunnen zijn vernemen wij dit natuurlijk graag en komen wij graag vrijblijvend eens bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bespreken.

Wilt u meer informatie van al onze facetten neem dan contact met ons op: 038-4607170 

VCA 1ster logo-03 download imgres DEKRA-Seal-5844_RGB

Kernwaarden

Optimale service

Optimale service

Door onze korte lijnen en het snel kunnen schakelen geniet u altijd van de juiste service.

Ontzorgen

Ontzorgen

Door een breed scala van diensten, van advies, ontwerp, leveren, installeren tot het jaarlijks onderhoud. Heeft u voor gehele projecten alles onder één dak.

Communicatie

Communicatie

Het optimaal faciliteren bij uw vraagstelling staat bij ons hoog in het vaandel, u heeft altijd één punt van contact en altijd de juiste persoon zodat er geen ruis ontstaat en uw vragen/wensen altijd snel en adequaat worden behandeld.

Transparant

Transparant

Wij werken met heldere, transparante en de juiste doelstellingen voor het behalen van een optimaal eindresultaat welke in samenspraak met u worden bepaald.

Kwaliteit

Kwaliteit

Onze kijk op kwaliteit is het kennen van de wensen en verwachtingen van de klant, daar naar handelen en nog wenselijker, deze wensen en verwachtingen te overtreffen.

Werkwijze

Werkwijze

Door o.a. het inzetten van gedegen personeel met de juiste kennis en papieren alsmede het adviseren en blijven communiceren met de klant streven wij naar een optimale werkwijze bij elk project.