RAI Amsterdam

Ventilatie, RWA, service & onderhoud

 

Vernieuwd luchtverdeelsysteem in productiekeuken Amsterdam RAI

 

Amsterdam RAI is een internationaal toonaangevende tentoonstellings- en congresorganisatie. Jaarlijks worden bij Amsterdam RAI meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten gehouden. Natuurlijk wordt door Amsterdam RAI ook de benodigde catering op vakkundige wijze verzorgd. Het kloppende hart van RAI Catering is de centrale productiekeuken.

 

Klimakon Systems heeft in deze productiekeuken het verouderde luchtverdeelsysteem vernieuwd. Met name de lage werkruimte onder de luchtkanalen en tocht als gevolg van uitblaasroosters werden als ongewenst ervaren. Klimakon Systems nam de uitdaging aan om een nieuw luchtverdeelsysteem te ontwerpen dat tegemoet kwam aan de nieuwste eisen. 

In 2012 is Klimakon Systems begonnen met het plaatsen van de nieuwe RWA installatie, tevens verzorgen zij het onderhoud van genoemde installaties. 

 

Met deze projecten heeft Klimakon Systems laten zien wat maatwerk betekent en hoe belangrijk een goede voorbereiding en onderling overleg voor een tevreden klant zijn.  

Brandpreventie

Brandpreventie

Rook-Warmte-Afvoer (RWA)
Bij brandventilatie worden rook-warmte-afvoer-units, samengevat als RWA-installatie, geplaatst in het dak van het gebouw.
Bij brandmelding, via rookmelders of handmelders, worden de kleppen van de units opengestuurd, waardoor de rook en warmte uit de ruimte afgevoerd worden.

Meer info
Onderhoud

Onderhoud

Klimakon Systems neemt desgevraagd het beheer van de technische installaties over. De voordelen voor u zijn:

Meer info
Koeltechniek

Koeltechniek

Klimakon Systems heeft een eigen divisie die gespecialiseerd is in koeltechniek. Deze divisie is uiteraard STEK-erkend.

Meer info
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Voor een optimale beheersing van uw bedrijfsklimaat bent u bij Klimakon Systems in goede handen.

Meer info
Daglichtvoorziening

Daglichtvoorziening

De toevoer van daglicht in bedrijfsruimten in daken en gevels door lichtstraten, lichtkoepels en glaskappen.

Meer info